Boka tid hos Inese Hudvård via BokaDirekt

SKIN RESURFACING – Ansiktsbehandlingar med pHformula

pHformula’s ”Skin Resurfacing” Ansiktsbehandlingar

pHformula är den första pharma- cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter. pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningar för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten. Samarbetet mellan hudvårdande försäljningsprodukter, kosttillskott och behandlingar ger det fantastiska slutresultatet. En behandlingsplan består av en konsultation, ett flertal behandlingar och hemvårdsprodukter. För bästa resultat rekommenderas en kurbehandling om 6 – 8 ggr.

Konsultationsbehandling med S.P. complex

(30 min) 400 kr
Du får en personlig behandlingsplan på hemvårds produkter och behandlingar som passar just din huds behov. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest samt avslutande hudvårds produkter.

BASIC pHformula’s ”Skin Resurfacing” ansiktsbehandling

(45 min) 850 kr
I behandlingen ingår: rengöring, SP-complex som är ett hudkänslighets test och peeling i ett, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter. I denna Basic behandling fokuserar vi på olika problem områden t ex:

 • A.C.N.E. ”resurfacing” · behandling
  Rekommenderas till dig som har acne, fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebum produktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden.
 • C.R. 1 complex ”resurfacing” · behandling
  Rekommenderas till dig som har problem med rosacea, perioral dermatit, atopisk eksem, inflammationer, skadad barriär, reaktiv och känslig hud.
  Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden.
 • M.E.L.A. ”resurfacing” · behandling
  Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton.
 • A.G.E. ”resurfacing” · behandling
  Rekommenderas till dig som har en mogen hud eller för att motverka för tidigt åldrandet. Behandlar effektivt bl. a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
 • Vitamin C ”resurfacing” · behandling
  Rekommenderas till dig som har en sol skadad, livlös, trött hud med ojämn hudton. Perfekt behandling under sommaren eller vid pHformula konsultationsbehandlingar.
MEDIUM pHformula’s ”Skin Resurfacing” ansiktsbehandling

(1 tim15 min) 1100 kr
I denna MEDIUM behandling fokuserar vi på olika problem områden där det ingår precis allt som i Basic behandlingen, men vi lägger till portömning och mask.

PREMIUM pHformula’s ”Skin Resurfacing” ansiktsbehandling

(2 tim) 1450 kr
I Premium behandling fokuserar vi på olika problem områden som på en Basic behandling. Här ingår: rengöring, SP-complex som är ett hudkänslighets test och peeling i ett/ eller Dermabrasia peeling, portömning, lång ansikts och dekolletage massage, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov, mask, samt avslutande hudvårds produkter.

RYGG A.C.N.E. ”Skin Resurfacing” behandling

(1 tim 15 min) 1200 kr
Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, förstorade porer eller ojämn hudstruktur på ryggen. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebum produktionen, läker och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I behandlingen ingår: rengöring, SP-complex som är ett hudkänslighetstest och peeling i ett, portömning, applicering av aktiva specialprodukter, samt avslutande hudvårds produkter. (Ryggmassage ingår ej).