Boka tid hos Inese Hudvård via BokaDirekt

”Skin Resurfacing” Ansiktsbehandlingar med pHformula

pHformulas ”Skin Resurfacing” Ansiktsbehandlingar

pHformula är den första pharma- cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.
pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningar för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.
Samarbetet mellan hudvårdande försäljningsprodukter, kosttillskott och behandlingar ger det fantastiska slutresultatet. En behandlingsplan består av en konsultation, ett flertal behandlingar och hemvårdsprodukter.
Efter personlig genomgång väljer vi en av nedanstående behandlingar som passar just Dig. Du kommer att se en omedelbar effekt redan efter första behandlingen, men för bästa resultat rekommenderas en kurbehandling om 6-8 ggr.

 

S.P. complex-behandlingen   är pHformulas konsultationsbehandling  (20 min)  300 kr

Du får en personlig behandlingsplan på hemvårds produkter och behandlingar som passar just din huds behov. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest samt avslutande produkt.

 

V.I.T.C. ”resurfacing” – behandling   (30-45 min)   600 kr

Rekommenderas till dig som har en sol skadad, livlös, trött hud med ojämn hudton. Perfekt behandling under sommaren eller vid pHformulas konsultationsbehandlingar.
I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av V.I.T.C./vitamin C aktiva specialprodukter samt avslutande produkter.

 

A.G.E. ”resurfacing”- behandling   (30-45 min)   570 kr

Rekommenderas till dig som har en mogen hud eller för att motverka för tidigt åldrandet. Behandlar effektivt bl. a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

 

M.E.L.A. ”resurfacing”-behandling   (30-45 min)   700 kr

Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.

 

A.C.N.E. ”resurfacing”- behandling   (30-45 min)   600 kr

Rekommenderas till dig som har en acne, fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebum produktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av aktiva specialprodukter anpassade efter din huds behov, samt avslutande produkter.

 

C.R. 1 complex ”resurfacing” –behandling   (30-45 min)   600 kr

Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnanade, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden. I behandlingen ingår rengöring och applicering av aktiva specialprodukter anpassade efter din huds behov, samt avslutande produkter.

 

S.O.F.T. ”resurfacing” behandling med V.I.T.A.C och P.E.P.T.I.D. mask  (60 min)  860 kr

Rekommenderas till dig som har en sol skadad, livlös, trött hud med ojämn hudton. Passar kunder som vill motverka åldrandet, tillföra energi till en trött och livlös hud, samt motverka hyperpigmentering. Perfekt behandling under sommaren eller som en underhållande behandling. I behandlingen ingår rengöring, peeling med S.O.F.T.Resurfacing Cream, applicering av V.I.T.C./vitamin C aktiva specialprodukter, P.E.P.T.I.D. Powder Mask, samt avslutande produkter.

 

Uppfräschande S.O.F.T.”resurfacing” med V.I.T.A. C-behandling  (30-45 min)  600 kr

Rekommenderas som underhållande behandling eller sommarbehandling. Uppfräschande och vitaliserande behandling, passar kunder som vill motverka åldrandet, tillföra energi till en trött och livlös hud, samt motverka hyperpigmentering. I behandlingen ingår rengöring, peeling med S.O.F.T. Resurfacing Cream, applicering av V.I.T.C./vitamin C aktiva specialprodukter, samt avslutande produkter.

 

I.N.S.T.A.N.T. mask med S.O.F.T.Resurfacing Cream-behandling  (30-45 min)  700 kr

Rekommenderas till en normal och torr hud. SOS-behandling som ger huden lyster och klarhet samt har en föryngrande effekt. I.N.S.T.A.N.T mask absorberar orenheter utan att negativt påverka den naturliga sebum-nivån. Den omedelbara anti-oxidant effekten från Ferulic syran revitaliserar huden, ger en jämnare hudton och en ökad lyster. S.O.F.T. Resurfacing Cream ger en mild men effektiv ”skin resurfacing”. Utvecklad med en kombination av sallicylsyra, lacticsyra och retinol för att bidra till en mild ytlig exfoliering och cellförnyelse, varpå fina linjer och rynkor samt döda hudceller reduceras.

 

A.D.V.A.N.C.E.D. peel-off mask med anpassad resurfacing active  (60 min)  800 kr

A.D.V.A.N.C.E.D. peel-off mask innehåller bl a aktivt kol och växtextrakt som skyddar och stärker hudbarriären, ger en ökad lyster och smidighet. Den har även de nyaste tänken då det gäller att avgifta och skydda huden mot alla föroreningar och partiklar från miljön som skadar vår hud.

Rekommenderas utifrån hudtyp:
C.R. Complex ”resurfacing” active – Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad. Behandlingen har en lugnanade, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden.
A.G.E. 1&2 Complex ”resurfacing” active – Rekommenderas till dig som har en mogen hud eller för att motverka för tidigt åldrandet. Behandlar effektivt bl. a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
A.C.N.E. 1&2 Complex ”resurfacing” active – Rekommenderas till dig som har en acne, fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebum produktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden.
M.E.L.A. 1&2 Powerclay ”resurfacing” active – Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton.

 

Ögon- och läpp ”skin resurfacing” med M.E.S.O.glow device  (30-45 min)  720 kr

Rekommenderas till dig som vill ha en avancerad anti-age ”skin resurfacing” behandling för att hjälpa till att begränsa typiska tecken på åldrande i ögon- och läppområdet.
Behandlingen har en exfolierande effekt samt ökar cellförnyelsen. M.E.S.O.glow device (roller med nålar) skapar mikroskopiska kanaler i huden, vilket stimulerar det naturliga försvarssystemet för att reparera och producera collagen samt proteiner på behandlingsområdet. pHformulas aktiva ingredienser appliceras på huden efteråt för att försäkra en effektiv absorbtion och ytlig stimulering. P.E.PO.T.I.D.E.powder är en special mask som bl a innehåller sucorose, vilket ökar fuktnivån i huden och därmed förbättrar den hydrolipida skyddsfilmen. Palmitoyltripeptid som återskapar och reparerar huden samt ger lyster och har en anti-age effekt. Resultatet blir en reducering av linjer och rynkor.

 

N.E.C.K.”skin resurfacing” behandling  (30-45 min)  600 kr

Rekommenderas till dig som vill förbättra välmåendet på hals och dekolletage. En kombination av salicyl-, mandel- och lacticsyra åstadkommer ytlig exfoliering och ökad cellförnyelse, med syftet att reducera för tidigt åldrande på hals och dekolletage samt bidra till en allmän förbättring av hudens tillstånd.

 

H.A.N.D.”skin resurfacing” behandling med M.E.S.O.glow device  (60 min)  1000 kr

Huden på händerna kännetecknas som tunn då vi åldras, samtidigt som en ökad förlust av mjukvävnad och muskelspänst samt hyperpigmenteringar ger ett åldrat utseende. Denna pHformula hand ”resurfacing” behandling består av en 3-stegsprocess:

1) Exfoliering: S.O.F.T.resurfacing cream är framtagen med en mild kombination av Salicylsyra och Retinol för att bidra till en ytlig exfoliering och cellförnyelse.
2) Aktiv behandling: M.E.L.A.powerclay är en kraftful behandling utvecklad för att reducera ackumulerat melanin, hyperpigmenteringar.
3) Återuppbygga & Reparera: M.E.S.O.glow device (roller med nålar) skapar mikroskopiska kanaler i huden, vilket stimulerar det naturliga försvarssystemet för att reparera och producera collagen samt proteiner på behandlingsområdet. Efteråt appliceras V.I.T.A. C activator som stimulerar collagen produktionen, har antioxidant- egenskaper och deltar i att reglera melanin- bildningen.

H.A.N.D.perfektion cream rekommenderas som hemvårdsprodukt efter ”skin resurfacing” behandling. H.A.N.D.perfection cream bidrar till att förhindra och synbart reducerar tecken på åldrande i huden samtidigt som den ger en intensiv återfuktning. Formulan innehåller en unik kombination av Vitamin C, Niacinamid och Hyaluronsyra.

 

Rygg behandling – A.C.N.E. ”skin resurfacing”  (30-45 min)  800 kr

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur på ryggen. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebum produktionen, läker och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. I behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av aktiva specialprodukter samt avslutande produkter. (Ryggmassage ingår ej).